RETURN

PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 - päivän vaihto ja palautusoikeus verkkokaupassa tekemilleen ostoksille. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä ennen palautusta, S-posti: Babyboomshops@gmail.com ja liitä seuraavat tiedot:

- nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, 

kopio V Center Oy:n tilausvahvistuksesta. 

Postin asiakaspalautus sopimustunnus:  650953

Tuotteen palautuksesta takaisin myyjän varastoon aiheutuvista kuluista vastaa ostaja. 

PALAUTUSOSOITE:

V Center Oy (Babyboom)

Kyyhkylänkuja 3,  48600 Kotka


 

VÄÄRA TAI PUUTTUVA TUOTE

Mikäli lähetyksestä puuttuu jokin tuote tai olet saanut väärän tuotteen ilmoita asiasta Babyboomin asiakaspalveluun S-posti: Babyboomshops@gmail.com  kolmen (3) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle puuttuvan tuotteen tai oikean tuotteen / koon niin pian kuin mahdollista.


VAHINGOITTUNUT TUOTE

Asiakkaana vastaat lähetyksen avaamisesta ja tuotteiden kunnon tarkistamisesta kolmen (3) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

Mikäli paketti on vahingoittunut toimituksen aikana tulee sinun ilmoittaa vahingosta suoraan noutopaikkaan pakettia hakiessasi tai paketin toimittaneeseen kuljetusliikkeeseen. Lähetä vahinkoilmoitus Babyboomin asiakaspalveluun (3) päivän sisällä jotta voimme auttaa sinua.