Lastenvaatteet & lelut. Kansainvälinen toimitus

Palautukset

PALAUTUS
Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 - päivän vaihto ja palautusoikeus verkkokaupassa tekemilleen ostoksille. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä ennen palautusta: Babyboomshops@gmail.com ja liitä seuraavat tiedot:
- nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi,
- kopio V Center Oy:n tilausvahvistuksesta.
Tuotteen palautuksesta takaisin myyjän varastoon aiheutuvista kuluista vastaa ostaja.
PALAUTUSOSOITE:

V Center Oy (Babyboom)

Kyyhkylänkuja 3, 48600 Kotka .


VAIHTO (alkaen 06 elokuuta 2020)
Tuotteiden vaihtaminen esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin ei valitettavasti ole mahdollista. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen voit palauttaa sen ja tehdä uuden tilauksen. 
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 - päivän 
vaihto ja palautusoikeus verkkokaupassa tekemilleen ostoksille. 
Täytä alla oleva palautuslomake ja ilmoita siihen palautussyyt. Tämä auttaa meitä parantamaan tuotteitamme ja palvelujamme tulevaisuudessa.
Vie paketti takaisin Postin noutopisteeseen ja ilmoita palautuksen yhteydessä asiakaspalautustunnus 650953.
Asiakaspalautuksena tehty palautus on ilmainen. Hyvitämme palautuneen tuotteen summan maksutapasi mukaan kun tuote saapuu meille takaisin.
Voit valita itse haluamasi kuljetuspalvelun, jos maksat palautusmaksun itse.
PALAUTUSOSOITE:
V Center Oy (Babyboom)
Kyyhkylänkuja 3, 48600 Kotka 

 

REKLAMAATIO 
Jos ostamasi tuote on viallinen, ota yhteys: Babyboomshops@gmail.com.  

 

VÄÄRA TAI PUUTTUVA TUOTE 
Mikäli lähetyksestä puuttuu jokin tuote tai olet saanut väärän tuotteen ilmoita asiasta Babyboomshops@gmail.com kolmen (3) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle puuttuvan tuotteen tai oikean tuotteen / koon niin pian kuin mahdollista. 

VAHINGOITTUNUT TUOTE 

Asiakkaana vastaat lähetyksen avaamisesta ja tuotteiden kunnon tarkistamisesta kolmen (3) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. 

Mikäli paketti on vahingoittunut toimituksen aikana tulee sinun ilmoittaa vahingosta suoraan noutopaikkaan pakettia hakiessasi tai paketin toimittaneeseen kuljetusliikkeeseen. Lähetä vahinkoilmoitus Babyboomin asiakaspalveluun (3) päivän sisällä jotta voimme auttaa sinua.