Lastenvaatteet & lelut. Kansainvälinen toimitus

Sana-sol Sana-sol Mama Monivitamiini, 90 tabl.

  • Sana-sol
  • Brands  Sana-sol
  • Saatavuus:  Varastossa
  • Tuotekoodi:  451150050
  • length:10 cmxWidth:10 cmxHeight:10 cm
  • 5702071500506
  •  Kokotaulukko

7,92€
  • Ex Tax:6,95€
   



Sana-sol Mama monivitamiini-kivennäisainetabletti 90 tabl 

Sana-sol Mama sisältää täydellisesti sen, mitä elimistösi raskaus- ja imetysaikana tarvitsee. Sana-sol Mama –valmisteessa on 13 vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, kuten kalsiumia, magnesiumia, D-vitamiinia ja foolihappoa. Sana-sol Mama ei sisällä A-vitamiinia. Aloita valmisteen käyttö jo raskautta suunnitellessasi. Purkki valmistettu osittain kierrätysmuovista. Kierrätä muovina.

Ainesosat

Kivennäisaineet(kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, kromi, jodi, seleeni), maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini, D-vitamiini (D3), B12-vitamiini), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, karnaubavaha), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väriaineet (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit). Laktoositon ja gluteeniton.

Säilytys- ja käyttöohjeet

Raskaana olevalle ja imettävälle naiselle. Aloita valmisteen käyttö jo raskautta suunnitellessasi ja jatka vielä imetysajan. Ei sisällä A-vitamiinia. Suositeltava vuorokausiannos: Kolme tablettia vuorokaudessa ruokailun yhteydessä. Tabletit voidaan nauttia yhdellä aterialla tai jakaa usealle aterialle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Tanska

 

Parasta ennen 31.05.2025

 

 

 

Kirjoita arvostelu
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!