Lastenvaatteet & lelut. Kansainvälinen toimitus

VITABALANS C-Max Strong 500 mg 200 tabl.

-30%
  • Brands  VITABALANS
  • Saatavuus:  Varastossa
  • Tuotekoodi:  104102
  • length:10 cmxWidth:10 cmxHeight:10 cm
  • 6410530033807
  •  Kokotaulukko

6,29€  8,99€
  • Ex Tax:5,52€
   C-max Strong 500 mg

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.

C-vitamiini on monessa elimistön toiminnassa mukana. Se edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos tupakoi, sillä C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Jos altistuu fyysiselle tai henkiselle stressille, C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Monet tietävät, että C-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvylle, sillä se edistää immuunijärjestelmän (=kehon puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan)  normaalia toimintaa ja siksi nauttivatkin kausittain vitamiinikuurin.  Urheilijoiden ja kuntoilijoiden kannattaa nauttia päivittäin 200 mg C-vitamiinilisää päivittäisen saantisuosituksen lisäksi, koska C-vitamiinista on hyötyä vastustuskyvyn ylläpitämisessä normaalin raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

KÄYTTÖ

C-vitamiinitabletti kannattaa ottaa ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

ANNOSTUS

1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:  C-vitamiinia 500 mg

Ainesosat
L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

Ingredienser
L-askorbinsyra, fyllnadsmedel (cellulosa, kroskarmellosnarium, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioksid), ytbehandlingsmedel (polydextros, hydroksipropylmetylcellulosa, polyetylenglykol), färgämne (titandioxid).

PAKKAUSKOOT

90 ja 200 tablettia

Valmistusmaa Suomi

 

Parasta ennen 02.2026

 

Kirjoita arvostelu
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!