Lastenvaatteet & lelut. Kansainvälinen toimitus

VITABALANS Magnex 375 mg+B6 Pore

-27%

5,00€  6,90€
  • Ex Tax:4,39€
   Magnex 375 mg B6 pore

Magnesium-poretabletti on helppo tapa nauttia päivän annos magnesiumia! Poretabletista saa raikkaan sitruunanmakuisen juoman, joka maistuu myös liikunnan tai saunan jälkeen. Magnesium on varsinkin lihaksille ja sydämelle tärkeä, sillä magnesium edistää lihasten ja hermoston toimintaa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta.

Magnesium B6-vitamiiniporetablettia on urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien kätevä käyttää urheilusuoritusten ohella turvaamaan mm. lihasten energiansaantia ja palautumista. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa. Magnesiumin tarvetta lisää mm. fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, raskaus ja imetys ja diabetes.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

KÄYTTÖ

Lihasten kunnolle, urheilijoille ja aktiiviliikkujille.

ANNOSTUS

1 poretabletti. Liuota poretabletti lasilliseen vettä ja nauti.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 poretabletti sisältää:
Magnesiumia 375 mg
B6-vitamiinia 2,2 mg

Ainesosat
Happo (sitruunahappo), magnesiumkarbonaatti, magnesiuoksidi, happamuuden säätöaineet (natriumkarbonaatti, kaliumkarbonaatti), aromit (lime, sitruuna), makeustusaineet (syklamaatti, sakariini, mannitoli), natriumkloridi, pyridoksiinihydrokloridi.

Ingredienser
Syra (citronsyra), magnesiumkarbonat, magnesiumoxid, surhetsreglerande medel (natriumkarbonat, kaliumkarbonat), aromer (lime, citron), sötningsmedel (cyklamat, sakarin, mannitol), natriumklorid, pyridoxinhydroklorid.

PAKKAUSKOKO

20 poretablettia

Valmistusmaa Saksa

Parasta ennen 03.2024

 

Kirjoita arvostelu
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!