Lastenvaatteet & lelut. Kansainvälinen toimitus

VITABALANS Magnex 375 mg + B6-vitamiini, 180 tabl.


7,50€
  • Ex Tax:6,58€
   Magnex 375 mg B6-vitamiini

Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa. B6-vitamiinilla  edistää mm. veren punasolujen muodostusta, immuunijärjestelmän toimintaa, hermojärjestelmän toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä.

Magnesium B6-vitamiiniyhdistelmä on sopiva urheilijoille ja liikuntaa harrastaville lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

KÄYTTÖ

Urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, lihasten kunnon ylläpitämiseen ja ikääntyneille.

ANNOSTUS

1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

KOOSTUMUS

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Magnesium 375 mg
B6-vitamiini 2,2 mg

Ainesosat
Magnesiumoksidi, täyteaine (selluloosa), maissitärkkelys, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi.

Ingredienser
Magnesiumoxid, fyllnadsmedel (cellulosa), majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pyridoxinhydroklorid.

PAKKAUSKOOT

180 tablettia.

Valmistusmaa Suomi

 

Kirjoita arvostelu
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!