Children's clothing and toys from Finland at manufacturer's prices. International delivery

Dear customers! We are on a holiday. We will continue normally work from 10.07.2022. Babyboom staff

AURAN Aura mustard 275g mild

  • Brands  AURAN
  • Availability:  In Stock
  • Product Code:  6409531700115
  • 6409531700115
  •  Size chart

1,79€
  • Ex Tax:1,57€
   # Sulata katkaravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan ja poista niistä kuoret.
# Pese appelsiinit huolellisesti. Veistele appelsiineista kuorimaveitsellä ohuita kuorisuikaleita. Purista appelsiineista mehut kippoon. Tarvitset appelsiininkuorisuikaleita ja -mehua marinadiin ja kastikkeeseen. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
# Sekoita marinadin ainekset. Laita katkaravunpyrstöt marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia tai mielellään yön yli.
# Sekoita kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua hetki jääkaapissa.
# Valuta katkaravut marinadistaan. Paista katkaravunpyrstöjä molemmin puolin parin minuutin ajan kuumalla pinnoitetulla pannulla, kunnes ne ovat kypsiä.
# Asettele tarjoiluvadille kranssin muotoon crostineja, sivele niille hieman kastiketta. Asettele ravun pyrstöt niiden päälle. Koristele purjolla, rosmariinilla ja appelsiinipaloilla. Laita loppu kastike kippoon kranssin keskelle.

Appelsiinimarinoidut jättikatkaravunpyrstöt ovat mainio alkupala juhalpöytään tai illanistujaisiin. Näyttävä kranssi sopii niin pikkujoulukemuihin kuin joulupöytään. Resepti: Kalaasi-blogi. Noin 3,40€/annos.*

Water, MUSTARD SEED, sugar, vinegar, rapeseed oil, salt, preservative (E211), colour (sugar colour), spices (chilipepper).
Write a review
Note: HTML is not translated!