CASTELLO Castello White mould cheese 150g
- Brands CASTELLO
- Availability: In Stock
- Product Code: 5740200017013
- 5740200017013
- Size chart
2,94€
- Ex Tax:2,58€
# Keitä perunat kypsiksi, noin 20 minuuttia.
# Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää pinaatit ja paista, kunnes enin neste on haihtunut. Sekoita sipuli-pinaattiseokseen valkoviini, ranskankerma, suola ja pippuri.
# Leikkaa perunat puolen sentin viipaleiksi. Levitä perunat laakeaan voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kermaseos. Halkaise juustot ja nosta vuokaan päällimmäiseksi kuori ylöspäin.
# Paista tartiflettea 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes paistoksen pinta saa kauniin värin.
# Tarjoa tartiflette kuumana hyvän leivän kanssa.
Tartiflette on herkullinen vaihtoehto raclettelle! Juustoherkku tehdään Alpeilla yleensä reblochon-juustosta, mutta se onnistuu mainiosti valkohomejuustosta. Noin. 2,25€/annos.*
Milk, cream, salt (1,6), lactic acid culture, rennet, white mould culture.
# Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää pinaatit ja paista, kunnes enin neste on haihtunut. Sekoita sipuli-pinaattiseokseen valkoviini, ranskankerma, suola ja pippuri.
# Leikkaa perunat puolen sentin viipaleiksi. Levitä perunat laakeaan voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kermaseos. Halkaise juustot ja nosta vuokaan päällimmäiseksi kuori ylöspäin.
# Paista tartiflettea 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes paistoksen pinta saa kauniin värin.
# Tarjoa tartiflette kuumana hyvän leivän kanssa.
Tartiflette on herkullinen vaihtoehto raclettelle! Juustoherkku tehdään Alpeilla yleensä reblochon-juustosta, mutta se onnistuu mainiosti valkohomejuustosta. Noin. 2,25€/annos.*
Milk, cream, salt (1,6), lactic acid culture, rennet, white mould culture.